x

Ovo je siguran znak da vas partner vara: 60% preljubnika radi jednu stvar, evo kako da ga lako otkrite

Zašto partneri u vezi ili braku varaju, tko bi mogao znati koji su motivi i da li uopće postoje motivi. Neki ljudi su jednostavno karakterno takvi da ne mogu biti vjerni, lako se prepuštaju strastima ili su toliko nesigurni u sebe da se moraju dokazivati na najgori mogući način tako da povrijede druge.

Kada ste u vezi i dovoljno poznajete svog partnera ili partnericu da možete primijetiti nešto čudno u ponašanju, u vama se počinje buditi sumnja. No, ponekad su uzroci promjene ponašanja stres na poslu pa vas samo partner ili partnerica ne žele opterećivati svojim poslom, ali ne mogu sakriti da ih nešto muči.

No, ponekad su ti mali signali koje primate od partnera ili partnerice skupina signala koje zapravo partner ne može sakriti jer ih radi nesvjesno ili na njih ne može utjecati. Ti mali signali su individualni i mogu se iskazivati kroz snene poglede, odlutale misli, čudne sms poruke ili pozivi u gluho doba noći, kašnjenja s posla, neobični izlasci i slično.


Siguran znak da partner vara

Da li je siguran znak da vas partner vara izostanak seksualnih aktivnosti u istom intenzitetu kao prijašnjih mjeseci ili godina. Vrlo vjerojatno jest, jer izostanak se.sa je znak da postoje ili zdravstveni problemi ili je u pitanju gubitak želje. Gubitak želje može biti popraćen prevarom, no ima slučajeva kada to i nije tako, te je možda potrebno malo više pažnje posvetiti u intimnim odnosima kako bi se vratila strast i početnički žar.

No, postoji jedan siguran znak koji uz nedostatak se.sa u vezi potvrđuje da u vezi postoji nevjera. Taj znak se manifestira na način da osoba koja vara nikako ne može pogledati u oči i družiti se sa roditeljima prevarenog partnera. Sama prevara je očiti izraz nepoštovanja prema partneru i nedostatak ljubavi, a nemogućnost bliskih odnosa sa roditeljima prevarenog partnera ili partnerice dodatni je izraz nepoštovanja koji potvrđuje cijelu priču.

Počinje izbjegavanje obiteljskih okupljanja, sa izgovorom da se dugo boravi na poslu, pojavljuju se iznenadna poslovna putovanja, i slični izgovori koji su klasični paravan za prevare. Dakle, kada vaš partner ili partnerica promijeni ponašanje prema vašim roditeljima ili drugim članovima vaše uže obitelji počnite promatrati ostale signale, možda vam se posreći pa i pronađete dokaz o prevari.


Partner koji je jednom prevario, prevarit će opet

Voljena osoba vas je prevarila uočili ste neke signale koji su u vama pobudili sumnju, te ste nakon toga pronašli dokaze bilo slučajno ili namjerno tražeći dokaze o prevari, nalazite se na prekretnici vaše veze. Svatko od nas ima određeni prag tolerancije, ponos, dostojanstvo, granice preko kojih ne prelazimo. Nekome u vezi neće smetati da ga partner ili partnerica vara, nego će zažmiriti na oba oka i prijeći preko toga ili vratiti istom mjerom.

Ukoliko vas je to užasno povrijedilo, ta prevara koju ste ustanovili da postoji, zapamtite da kad jednom partner ili partnerica prevari, napravit će to ponovo, možda ne sa istom osobom, nego sa nekim sasvim desetim. Problem nije u vama, niti u tom trećem kotačiću u vašoj vezi ili braku, problem je u osobi koja vara. I samo u toj osobi jer nije sposobna kontrolirati svoje nagone, ego tripove, a još je manje hrabra priznati što radi jer se boji da će izgubiti komfor koji ima, od skuhanog ručka do opranih gaća. No, ukoliko vi kao prevarena osoba u vezi imate snage prekinuti takav odnos učinite to što prije i skratite si agoniju jer će se prevare nizati jedna za drugom, a tada nikome u takvoj obitelji ili vezi neće biti dobro, ni vama kao partnerima, a ni vašoj djeci.


(Arz.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.