x

zapao za oko ženama

Ovo je sin Ekrema Jevrića: Ne izlazi iz teretane, sav je u mišićima, voli skup sport, a žene lude za njim!

Pokojnog Ekrema Jevrića publika je zavoljela dok je učestvovao u rijaliti programima, a njegov sin Verdin Jevrić zapao je za oko ljepšoj polovini zbog svog fizičkog izgleda.

Verdin je veoma popularan na društvenim mrežama, a živi u Njujorku i zaposlen je u jednoj tamošnjoj službi za obezbjeđenje. Ovaj mladić prvi put se pojavio na malim ekranima 2013. godine kada je došao u Šimanovce da podrži svog oca koji je tada bio u rijalitiju Farma.


Veoma je aktivan na društvenim mrežama, a sudeći po onome što objavljuje veoma voli sport. Sem što redovno posjećuje teretanu, Verdin voli i golf, jedan od najpopularnijih sportova u Americi, kojim se bave samo bogati. Ide na bejzbol utakmice, u ribolov, voli skupe automobile i provod.


Podsjetimo, Ekrem Jevrić se, naime, proslavio pjesmom "Kuća pos'o, pos'o kuća" koja je za kratko vrijeme postala senzacija na Internetu. Nakon toga, 2010. godine je ušao na "Farmu", gdje je dodatno povećao svoju popularnost.


On je živio sa svojom porodicom u Njujorku, a 2016. preminuo je usljed srčanog udara koji ga je zadesio dok je kretao na posao. Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina: Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.