x

strašno

Ovo je srpski par osumnjičen za ubistvo kćerke (3) u Švicarskoj: Bivši šef Srbina otkrio kako se ponašao na poslu!

- Srećan ti put, anđele mali - riječi su kojima su se najbliži oprostili od djevojčice (3) za čije su ubistvo u Švajcarskoj osumnjičeni njen otac i maćeha, inače srpski par.

Dijete je preminulo prošlog petka, a na njenom tijelu su nađene brojne povrede, pretpostavlja se od fizičkog zlostavljanja. Plišana životinja i nekoliko svijeća ostavljeni su ispred zgrade gdje je djevojčica živjela. Forenzičari iz stana iznose dokaze u nekoliko kesa i plastičnih kontejnera.

Za mnoge, sudbina ove djevojčice je neshvatljiva. Tako i za bivšeg poslodavca njenog oca.

- Toliko se borio da mu dijete dođe iz hraniteljske porodice - rekao je za Blik.


Otac (24) je prije oko tri godine bio zaposlen kao pomoćnik montera za ventilacione sisteme u svojoj firmi. Tu je radio do decembra 2022.

- Bio je pouzdan. S vremena na vrijeme je bio odsutan, ali samo zato što je išao na razgovore kod nadležnih. Jednom je jednostavno nestao - kaže bivši šef.

- Tada smo mu predložili da potraži poslodavca koji je malo fleksibilniji. Nikada nije bilo znakova da je bio nasilan. Ne možemo da zamislimo da je on ubio dijete.

- I drugo dvoje djece smo sretali, a žena je bila dva puta na našoj božićnoj večeri. Sve je djelovalo normalno. Zato je sve ovo je za nas nezamislivo.


Kako deda i baka djevojčice kažu da djevojčica potiče iz vanbračne veze oca. Prema riječima bake i dede, biološka majka ne može da brine o djetetu.

"Majka nije brinula o njoj, a dijete je povrijeđeno prilikom boravka u hraniteljskoj porodici, zbog čega je odvedena u bolnicu. Tada je sin odlučio da je uzme kod sebe. Kod sina i snaje je došla na jesen. Maćeha ju je prihvatila kao da je njena", tvrdi baka djevojčice.

Oni kažu da su za smrt unuke saznali tek iz medija. Ističu i da ne znaju gdje su odvedeni dječaci nakon tragedije.

Ni baka i deda, ni prijatelji porodice ne mogu da objasne kako je ubistvo djevojčice moglo da se desi. Par je djelovao srećno i na društvenim mrežama redovno je objavljivao fotografije djece. Na dan smrti djevojčice, otac je postavio slike troje mališana, na kojima djeca poziraju kraj vodopada na Rajni.


(Kurir.rs/Blick)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.