x

stigle prelijepe vijesti

Ovo je vila u Surčinu gdje će Rodićeva i Šijan živjeti sa bebom: Goca vodila računa o svakom detalju, sve se sija i zlati!

Vijest da će Mirko Šijan i Bogdana Rodić postati roditelji obradovala je sve, a sreću posebno ne krije buduća baka Goca Božinovska.

Pjevačica je otkrila čak i da je već pozvala molere da pripreme njenu sobu za bebu. Sudeći prema Gocinim riječima, par će živjeti u porodičnoj kući Goce Božinovske u Surčinu.

"Super, super se osjeća, kao baka od 25 godina. Tu su mi moji najdraži i komšije, uživamo i slavimo kao za Božić. Dijete tek treba da nosi trudnoću. Ništa ljepše mi se nije moglo desiti", rekla je Goca za "Kurir televiziju".


Gocina kuća inače je opasana visokim zidovima, pod video-nadzorom i s velikim bazenom, ova kuća privlači pažnju prolaznika, koji tu obično zastanu i dive se eksterijeru.

"Ovdje sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i prije useljenja devet godina živjela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najljepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše djece, njihovo djetinjstvo... Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovdje je moja sreća. Djeca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: 'U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.' E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lijepo", rekla nam je pjevačica 2019 godine.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.