x

Ovo je žena sa kojom Marinko Rokvić ima vanbračnog sina, a tek da vidite kakva BOMBA je pjevačeva treća snajka! (FOTO)

Prije nego što je oženio Slavicu sa kojom je dobio sinove Nikolu i Marka, Marinko Rokvić dobio je sina sa ženom koja se zove Mila. Mila se nikada nije eksponirala u javnosti, a njen i Marinkov sin Dario odrastao je bez pažnje porodice s obzirom na to da je živio i živi u inostranstvu.

Ipak, sa ocem je u dobrim odnosima, baš kao i Mila, a prilikom nedavne posjete Srbiji Dario je to svojim riječima i potvrdio.


Evo kako izgleda njegova majka, a Marinkova nekadašnja ljubav:

- Ja sam imao super djetinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvijek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je Dario.

- Moja mama je divna žena i uvijek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Volio bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo - objasnio je Marinkov sin.

Inale, Dario je oženjen Portugalkom sa kojom ima dva sina, Romea i Matea.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.