x

OVO NIJE GLAS, OVO JE GLAŠČINA, A TEK EMOCIJA... Amra Halebić novom pjesmom osvaja sve žene! (VIDEO)

Kakav glas, kakva emocija, kakav tekst... Sve se spojilo u jednom! Nova pjesma Amre Halebić koju prati vrhunski spot će bez sumnje rekordnom brzinom pronaći put do srca ljubitelja kvaliteta i nečega što prija ušima! U njoj su se prvenstveno pronašle žene, a interesantno je kako je tekst za pjesmu radila Amrina majka. Amra je djevojka koja je je svojom harizmom, skromnošću i posebnošću osvojila publiku još od vremena OBN Music Talents. Vjerujemo kako će novom numerom gdje je pokazala sve svoje karakteristike, prije svega emociju i glaščinu zbog kojih ćete se naježiti tek pridobiti novu publiku. Inače, o kvaliteti numere ne treba ni sumnjati jer je aranžman i studijski rad povjeren Amilu Loji.


Pjesma "Za sve kasno je" prijeti da postane himna svih žena, ali i apsolutni hit ovoga ljeta. Amra se potrudila da sve izgleda perfektno, pa priču prate i sjajni kadrovi spota u video produkciji „Area 7“. 

Novu pjesmu Amre Halebić definitivno karakteriše originalnost, emocija, kvalitet. Projekat je "upakovan" tako da prija srcu, ušima, duši i očima. Sve ono što treba da se iskaže zabilježeno je u video spotu za pjesmu koja je potpuno u Amrinom stilu koji godinama njeguje. 

Zasigurno je kako će sve pripadnice ženske populacije zavoljeti ovu pjesmu jer će se pronaći u njoj, dok će muškarci biti očarani Amrinim šarmom.

Amrin rad možete pratiti putem Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/Amra.Halebic.Official/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.