x

prevršila sve granice

Ovo niko ne doživljava, oka nisam sklopio, pod stresom sam: Milan Milošević se oglasio nakon što ga je Miljana gađala kamenom!

U rijalitiju ''Zadruga 5'' došlo je do incidenta kada je Miljana Kulić gađala kamenom Milana Miloševića.

Nišlijka se pravdala kako je mislila da gađa bivšeg dečka Zolu, a ne voditelja. Zbog toga su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani iz Zadruge i moraju da plate po 50.000 eura produkciji.

Milan se oglasio i otkrio da nije mogao da spava cijelu noć zbog svega što se dogodilo i da stres koji je doživio Miljani neće zaboraviti.


- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživio šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rješavam - izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući:


- Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ub.ti nekog, neposredno prije što me je namjerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam vidio da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbjegnem veće povrede - kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi.


Miljana je sinoć gađala kamenom voditelja, a evo šta Milan kaže da li će je tužiti. 

- Izvinjenja ne prihvatam, a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.