x

Ovo niko nije očekivao: Dok su Matoru rešetali pitanjima o katalogu i m.krou Maksimoviću, evo šta je Sanja radila!

Jovana Tomić Matora priznala je javno da je na početku rijalitija imala izuzetno loš odnos sa Aleksandrom Subotić. Upravo je to bio razlog zašto su se mnogi začudili kada su vidjeli da je za vrijeme Matorine velike ispovijesti njena djevojka Sanja provodila vrijeme upravo sa njom, kao i njenom majkom Ljubom.

- Prvi dio rijaltiija je bio očajan. Ona je kćerka moje drugarice Ljube, ali se znatno popravila. Imala je svoju priču. Više nije trčala za Davidom, smirila se. Sada imam okej mišljenje - ispričala je Matora u "Narod pita", a Sanja joj je sjedeći rame uz rame sa Aleksandrom poželjela sretno gostovanje.

Djevojkama je društvo pravio i Ljubin dečko, čuveni "Švedska" kog je ona često spominjala u rijalitiju i pozdravljala ga.


Dok je Sanja pokušavala da skrene misli i uživa sa prijateljima, Jovana se svojski borila kako za sebe, tako i za nju. Naime, ona je pred cijelom Srbijom progovorila o elitnoj pros..tuciji, te velikim optužbama s kojima je zajedno sa svojom djevojkom morala da se nosi.

- Niti je neko davao izjave, niti je neko pisao, vidio ili čuo. Niti je taj m.kro koji se javljao pričao nešto. Najlakše je kada neku djevojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je pros..tutka. Ne razumijem čemu ta potreba i toliko da se svaka djevojka u svađi kaže da je pros..tutka. Nervirala sam se u 'Zadruzi'. Napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine - ispričala je Matora.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.