x

skandal iza kulisa

Ovo niko nije vidio u finalu Zadruge: Bacio joj je 500 eura u lice i pitao koliko košta noć, ona u suzama pobjegla kući!

Tokom velikog superfinala "Zadruge 5", bivši zadrugari okupili su se u studiju u Šimanovcima kod voditeljke Dušice Jakovljević, kako bi zajedno sa gledaocima televizije Pink navijali za svoje favorite.


Naime, kako Pink.rs saznaje i prenosi iza kulisa desio se skandal.

Naime, Sale Luks i Dia Kostić probudili su stare varnice tokom superfinala, iako su po napuštanu Bijele kuće oboje izjavili da je njihova ljubav bila samo gluma.


Bivši zadrugari, kako piše "Pink" nisu prestajali da se ljube na tribinama na očevid svih prisutnih i može se pretpostaviti da ih nije bilo briga šta će ko reći.


Ipak, iako je sve djelovalo idilično, te da je bivši ljubavni par izgladio odnose, ubrzo nakon što je usnimiljen video, Sale je izvadio novčanicu od 500 eura i bacio Diji u lice, s pitanjem "koliko košta noć s njom", što ona uopšte nije očekivala. Kostićeva je nakon ovog Luksovog ispada doživjela emotivni slom, te je plakajući napustila studio, prenosi gore pomenuti izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.