x

Ovo niko nije znao: Sin Snežane Đurišić radio na televiziji, evo zašto je dobio otkaz!

Problematični sin folk pjevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović prije nekoliko godina je bio zaposlen na jednoj televiziji, odakle je otpušten jer je ukrao opremu za rad u vrijednosti od nekoliko hiljada eura.

Snežanina ideja bila je i da sina zaposli na televiziji, gdje ima dosta prijatelja s kojima godinama sarađuje. Marko je u početku bio disciplinovan radnik i obavljao je posao kako treba, ali poslije nekog vremena počeo je da pravi probleme.

- Snežana je bila sigurna da će mu se taj posao svidjeti i zaista se dobro pokazao na samom startu. Radio je u tehničkoj službi. On je stvarno vrijedan, nije nimalo uobražen kao neka djeca poznatih roditelja. Međutim, Marko se kockao, a kao što znate, to povlači mnoge druge posljedice. Kad je počeo da gubi na kocki, morao je da isplati veliku svotu novca, a Snežana nije htjela da mu da pare - kaže izvor.


Tada je Gvozdenović, prema priči sagovornika, počeo da odnosi skupocjene stvari s posla. Kolege u početku nisu ništa primijetile, i to je njemu dalo vjetar u leđa da nastavi. Kad je već postalo jasno da na televiziji postoji lopov, nadležni su reagovali.

- Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera s cijele televizije i tako je na jednom snimku ustanovljeno da Marko odnosi opremu. Pozvali su ga i on je odmah sve priznao. Interesantno je da nijednog momenta nije poricao, naprotiv, rekao je odmah šta je sve ukrao, pa su lako izračunali da je u pitanju roba u vrijednosti od nekoliko hiljada eura. Zvali su i Snežanu da joj kažu za to. Ona je bila van sebe, nije mogla da povjeruje u to. Sutradan je došla na televiziju i izvinjavala se. Pričala je s Markom i on joj je priznao da su mu pare bile potrebne da plati kockarske dugove, ali kako ona nije htjela da mu pomogne, odlučio se na to da pokrade svoje poslodavce. Onda je Snežana nadoknadila ono što je Marko odnio, dala je novac - dodao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.