x

Ovo niste ni u snu očekivali! Zgranućete se kad vidite ko ulazi u Zadrugu 4: Jelena Đoković će svesrdno biti uz svog favorita!

Od 6. septembra na malim ekranima u Zadruzi 4, pored Mikija Đuričića i Kristijana Golubovića gledaćemo i svastiku prvog reketa svijeta, Novaka Đokovića.

Kako se navodi sestra Jelene Đoković, Marija Ristić potpisala je ugovor sa čelnicima televizije Pink, a poziv je stigao preko učesnika ovog rijalitija, Bore Santane.

"Marija živi u Njemačkoj i poznaje Boru Santanu, pa je preko njega dobila poziv da uđe u Zadrugu još prošle sezone. Tada se nećkala, jer je držala kafić u Ofenbahu, ali ga je u međuvremenu zatvorila i zaposlila se kao konobarica", rekao je izvor za pomenuti list i istako da je Marija tražila i da sa njom uđe njena drugarica Daniela Mešić.


Marija je potvrdila ove navode!

"Jedva čekam da se uselim u Bijelu kuću sa Danielom! Tačno je da sam u srodstvu sa Jelenom i sa Ristićima, ali ne želim da me publika upamti samo po tome", istakla je ona i dodala da u Staniji i Kristijanu ne vidi konkurenciju, ali ako je napadnu braniće se!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.