x

javni obračun

Ovo su čekali milioni: Dejan Dragojević potvrdio ulazak u Zadrugu 6, sasuće sve u lice Aleksandri Nikolić i Filipu Caru!

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" mjesecima unazad imaju prilike da gledaju ne tako srećnu ljubavnu priču Dejana Dragojevića, kome se posljednjih dana dešava prava drama u privatnom životu.

Naime, nakon što je u procesu razvoda sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, koja ga je javno i na njegove oči prevarila sa Filipom Carom, izgleda da se zavodnik iz Crikvenice ponovo potrudio da Dejanu "skine" djevojku.


Široki auditorijum "Zadruge 6" ima prilike da danima gleda zbližavanje Aleksandre Nikolić, sa kojom je Dragojević stupio u vezu nakon javne prevare, pa je Dejan odlučio da javno raskine sa njom, a mediji su ranije pisali da je sljedeći korak pobjednika "Zadruga 5" ulazak u aktuelnu sezonu.


Dragojević je sada potvrdio pisanja medija, jer je na svom TikToku najavio da uskoro postaje dio rijalitija koji prate milioni.

- Stižem Zadrugo - napisao je Dejan Dragojević uz pjesmu "Majko" Darka Lazića, koja do detalja opisuje njegovu trenutnu situaciju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.