x

Ovo su lične karte najpopularnijih ličnosti sa estrade: Kriju ih kao zmija noge, a neka imena nećete moći ni da izgovorite!

Poznate zvijezde sebi su nadjenule druga imena na početku karijere, a evo šta im piše u ličnoj karti. Estrada je puna nadimaka koje su poznati dobili i dan danas su po njima prepoznatljivi.

Ana Bekuta

Pravo ime Ane Bekute glasi Gordana Nadežda Polić. Svojevremeno Ana je objasnila da je nekadašnja Gordana-Nadežda promijenila ime zato što su u ta vremena na srpskoj estradi bile četiri Nade - Topčagić, Mamula, Knežević i Obrić.


Izvorinka Milošević

Sigurno niste znali da je pravo ime poznate pjevačice "Đerdana", Izvorinke Milošević, izuzetno neobično - Funtinjora Funta Lunga. Nekima je teško i da izgovore njeno pravo ime i prezime.


Dino Merlin

On se ustvari zove Edin Dervišhalidović. Pjevač je svoje umetničko ime, tačnije prezime, prisvojio od benda s kojim je nastupao.


Žika Jakšić

Producenta "Granda" svi znaju pod nadimkom Žika, ali istina je da je njegovo pravo ime Saša. Jakšić je objasnio da je nadimak dobio još u djetinjstvu kada je bio veoma živčan.


Jana Todorović

Jana je njeno umjetničko ime, dok je pravo Dragana Todorović.


Lepa Lukić

Većina ne zna da se iza imena Lepava Mušović krije legenda narodne muzike, Lepa Lukić, koja je umjetničko ime dobila skraćenjem krštenog, a prezime pozajmila od jednog od svojih muževa.


Mile Kitić

Pjevač je svoje ime skratio, na estradi je poznat kao Mile, a zapravo se zove Milojko Kitić.


Lepa Brena

Dok je u školskom timu u Brčkom trenirala rukomet, trener je malu Fahretu Jahić prozvao Brena. Kasnije kada je počela da se probija na estradu, dopao joj se prijedlog Milovana Ilića Minimaksa da ne bude samo Brena, već i Lepa.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.