x

sedmično ZARADE VRTOGLAVU SUMU NOVCA

Ovo su nedjeljni honorari zadrugara: Ana i Miljana postigle najbolji dogovor, a Zvezdan prima smiješnu cifru!

Honorari ovogodišnjih zadrugara dosta se razlikuju, shodno njihovim ranijim boravkom u Bijeloj kući, kao i dešavanjima koja su se odvijala na velelepnom imanju. Ipak, svako od njih zaradi ogromnu sumu novca i isplati mu se boravak na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Glavna tema ove godine je ljubavni trougao Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, te mnogi misle da zbog toga baš oni imaju najveće honorare u Bijeloj kući. Sudeći prema glasinama koje kruže, Ana je postigla najbolji dogovor sa produkcijom.


Navodno, Ana zarađuje čak 2.700 eura nedjeljno, dok Anđela i Zvezdan dobijaju znatno manje. Anđeli svake nedjelje na račun u banci navodno legne uplata od 500 eura, a Zvezdanu samo 350 eura.

Međutim, postoji mogućnost da je Zvezdan promijenio ugovor od početka učešća i da je postigao bolji dogovor sa produkcijom kada je postao jedan od glavnih učesnika oko kog se "vrti rijaliti".


Miljana Kulić je rijaliti zvijezda koja napravi šou gdje god da se pojavi. Ne čudi što je uspjela da se izbori za dobar honorar. Miljana navodno na nedjeljnom nivou zarađuje čak 3.500 eura.


Miljanina majka, Marija Kulić, zanimljiva je gledaocima jer nema dlake na jeziku i spremna je da komentariše svaku temu u "Zadruzi". Kao jedan od rijaliti komentatora izborila se da joj nedjeljno na račun u banci liježe 1.500 eura.


Ivan Marinković je na osnovu ljubavne priče sa Miljanom, postao zanimljiv fanovima "Zadruge", pa je Veliki šef odlučio da ga pozove da učestvuje u šestoj sezoni. On navodno dobija 2.000 eura nedjeljno za boravak u Bijeloj kući.


Lepi Mića je učesnik "Zadruge" već šest godina unazad. Sa televizijom Pink je sarađivao i kada na su emitovali rijaliti "Farma". On je navodno postigao dogovor sa Velikim šefom da na nedjeljnom nivou zarađuje 1.200 eura.

.

..

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.