x

JESTE LI MEĐU NJIMA?

Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka, s njima treba biti na oprezu

Ljubomora je čest problem u mnogim intimnim vezama i ako je previše izražena može dovesti do brojnih problema.

U njezinoj je pozadini najčešće nesigurnost, ali i potreba ljubomornog partnera da dominira nad drugim i stalno ga drži pod kontrolom. Doznajte koji su horoskopski znakovi najviše ljubomorni u vezama.

Škorpija

Škorpije slove za najljubomorniji znak Zodijaka. Po prirodi su sumnjičavi pa se teško opuštaju čak i kada su u dugoj vezi. Ne mogu podnijeti pomisao da ih partner prevari ili iznevjeri pa su stalno na oprezu. Teško se obuzdavaju i mogu verbalno napasti voljenog ako samo pogleda drugoga.


Rak

Rakovi su osjetljivi i kao takvi podložni ljubomori. Nesigurni su pa im je potreban partner koji će im stalno poklanjati pažnju i uvijek im iznova pokazivati koliko ih voli. Ako to nije slučaj, postaju ljubomorni na sve s kojima njihov voljeni komunicira, druži se ili surađuje.


Lav

Lavovi su prije svega strastveni. Obasipaju voljenog pažnjom i komplimentima i isto traže zauzvrat. Ako primijete da poklanja pažnju drugome, obuzimaju ih ljubomora i ljutnja. Tada su u stanju svašta reći i napraviti. Očekuju da im je partner potpuno posvećen i da samo njima poklanja pozornost pa se neće zadovoljiti s ičim manjim.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.