x

ide na robiju?

OVO VIŠE NIJE ŠALA: Miki Đuričić IZBAČEN - diskvalifikovan? Lepi Mića NE MOŽE da se pomjeri! (VIDEO)

Veliki skandal u rijalitiju "Zadruga". Poslije velike svađe oko zadatka, Miki Đuričić je večeras fizički nasrnuo na Lepog Miću i zbog toga je reagovalo obezbjeđenje. Međutim, osim obezbjeđenja, izgleda da je reagovala i policija. Tako je bar prokomentarisao učesnik "Zadruge" i Đuričićev prijatelj Bane Čolak.

Zadrugari ne prestaju da komentariš ovaj incident, a u razgovoru novinara Milana Miloševića i Bore Santane, fanovi su kroz njihov šapat mogli da čuju da je Miki izbačen, a da Lepi Mića ne može da se pomjeri i da nije u pitanju šala - da je stvar ozbiljna.

Njih dvojica su kao glavnog krivca okarakterisali pjevačicu Sašku Karan.

- Ja neću pričati s njom više. Ma kakvi! Cijeli dan se svađao Miki s njom, ona ga je provocirala, a Mića je bio samo kolateralna šteta jer ga je Đuričić samo čekao - ispričao je Milan.

A onda su počeli da šapuću pa je Bora saopštio novinaru:

- Razvalio ga je, ne može Mića da se pomjeri. Nije sprdnja nimalo! Nije ni Miki normalan! 

- Da li da ga prenesemo - upitao je Milošević.

- Ma jok! Nije svakom žao što je Miki izbačen! Miljković, Janjuš, Miljana, Saška... - nabrajao je Bora, ali je najinteresantnije što je napomenuo da je rijaliti igrač iz Kupinova "izbačen".

Da li to učesnici znaju nešto više ili samo nagađaju, ostaje nam da vidimo pošto se produkcija još uvijek nije oglasila povodom ovog incidenta.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.