x

Ovog proljeća Avon vraća romantiku u mirise

Today Tomorrow Always mirisna kolekcija s četiri ženska i jednim muškim parfemom, dijeli jednu zajedničku vrijednost: proslavu ljubavi i romantike, u svim fazama života.

2021. godinu Avon posvećuje romantici jer ljubav je najbolji mogući lijek za današnja vremena: Today Tomorrow Always jedna je od omiljenijih mirisnih kolekcija Avona i pokazuje da viteštvo nije mrtvo, da romantika nije stvar prošlosti. Bilo da tek pronalazite ili ste već ispunjeni ljubavlju, ova kolekcija slavi ljubav u svim fazama.

Pokazuju to i stvarni parovi koje su svoje priče podijelili u Today Tomorrow Always kampanji. Tokom fotografisanja odgovarali su na pitanja o svojim vezama i prevladavanju barijera u različitim fazama romantike. Tako Avon želi potaknuti stvaranje romantike i omogućiti što većem broju ljudi da iskuse nezaboravne trenutke sa voljenim osobama.

Uz dobro poznat trio, ženska paleta donosi lansiranje novog mirisa: This Love EDP cvjetno-voćno-drvenasto-zelene kategorije, koja izražava modernu romantiku kroz bijeli buket latica frangipanija i jasmina, koji se nalazi ispod svježeg i razigranog voćnog vrha rozog grejpa i lubenice. This Love EdP utjelovljuje svijet življenja u dvoje, kreiran da traje.

“U Avonu vjerujemo da ljubav treba njegovati i podržati. Srce želi i puni se tim osjećajem, a mi smo sami sebi dužni napisati vlastitu ljubavnu priču. Zašto godišnje samo u Srednjoj Evropi svake minute prodamo 58 bočica mirisa? Jer ne nudimo samo parfeme. Kreiramo ljubavne priče koje traju.”- naglašava Šejla Korjenić, PR specijalista u Avonu.

O mirisima

Kreacija francuskog majstora parfumera Oliviera Crespa, mirisna kolekcija Today Tomorrow Always kombinira najdragocjenije sastojke ubrane u Grassea-u Francuskoj, i stvorena je oko glavne note: buketa nerolija.

Za žene, novi pristup Today Tomorrow Always kolekciji donosi vrlo posebnu trilogiju mirisa koji predstavljaju poglavlja ljubavne priče: Today, koji simbolizira ljubav prije ljubavi s izražajnim cvjetnim buketom (s notama nerolija i cvijeta leptira); Tomorrow, koji utjelovljuje susret i novo obećanje (s notama nerolija i pačulija) i Always, koji njeguje osjećaj ljubavi koju dijeliš s voljenom osobom (s notama nerolija i ruže).

Za muškarce je novi miris Today Tomorrow Always EDT for Him , fougere aromatične kategorije koji okuplja neroli, cvijet narandže, vaniliju i haićanski vetiver u kreaciju bez premca. Bilo da je za svaki dan ili za baš tu posebnu priliku, ovaj miris ljubav slavi svježom, trajnom esencijom.

Avon već više od sto godina pripovijeda značajne ljubavne priče kroz mirise. Sve je davne 1886. i započelo s parfemom, koji je osnivač Avona David McConnell poklanjao korisnicama uz prodaju knjiga i vrlo brzo shvatio da je zapravo parfem ono što ih veseli, te je osnovao California Perfume Company, današnji Avon. Od tada kompanija nastavlja otkrivati nove kreacije izvanrednih mirisinih nota izrađene s vrhunskim svjetskim parfumerima, a sve kako bi potrošačima omogućili romantiku u bočici.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.