x

Ovoliko Luna zarađuje po nastupu: Nakon tvrdnji da pjeva za 300 eura oglasio se njen menadžer pa otkrio tačnu cifru!

Od kako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u „Zadruzi“ danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu. Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 eura napolju, ali nije precizirla za šta. Anabela sa druge strane tvrdi da je prije rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac. Anabelin menadžer Saša se oglasio i rekao pravu istinu.

"Ne smijem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili prije rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastpala klubovi su bili puni i uvijek se kupovala karta više. Cijena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 eura, zavisi od prostora u kom pjeva" rekao je menadžer Saša.

Lunin menadžer, Saša Đurić, odlučio je da otkrije da li je tačno da se Đoganijeva zbog karijere zadužila 25.000 eura.


"I ako je bila nešto dužna, ona je to sve do sada kroz nastupe vratila. Njena majka Anabela je u dogovoru sa mnom sve pripremala oko njene karijere kako bi sve bilo na vrhunskom nivou. Pratila je kako svjetske zvezde nastupaju i željela da tako i Luna izgleda. Kada je izašla iz „Zadruge“ Luna je sarađivala sa najboljim autorima na ovim prostorima. Sve što je zarađivala ona je uložila u karijeru", rekao je Saša i dodao da su morali sve zakazane nastupe da otkažu zbog rijalitija.

"Imala je mnoge zakazane nastupe u narednom periodu, ali smo zbog „Zadruge“ pomjerili. Ni ona, ni ja nismo u tom slučaju na gubitku, jer se uvijek neko od pjevača sa kojim sarađujem nađe kao zamjena i svi nastupi se klizno pomjere. Dokle god sam morao da ispoštujem ljude za nastupe koji nisu mogli da se otkažu, mi smo pomijerali ulazak u „Zadrugu“. Tako je nastupala u Švedskoj u subotu, da bi u nedjelju već ušla u rijaliti", izjavio je Đurić.


Nakon rijalitija i kada se stiša situacija oko korona virusa planira da nastavi da sarađuje sa Lunom.

"Na kraju je njen ulazak u rijaliti bio pravi potez. Pjevači i ovako sada ne mogu da nastupaju zbog korona virusa, te tako ona u rijalitiju ima mogućnost da ispromoviše dva dueta, a da pritom ne izgubi napolju nikakav novac od nastupa.

Kada je riječ o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 eura, što Saša nije ni potvrdio, a ni demantovao.


"Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cijenu. Otprilike je tako neka cijena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna djevojka koja gledamo samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija."

Pjevač Đole Đogani odlučio je da demantuje Anabelinog menadžer. On tvrdi da Bukva pjeva za 300 eura.

"Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 eura. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča", rekao je Đole Đogani.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.