x

OZBILJNI PROBLEMI ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: Ljekari upozorili Darka Lazića!

Od kada se pojavio na estradnom nebu, pjevač Darko Lazić kuburi sa kilogramima. Nekad ih skine, pa opet vrati i tako u krug. Međutim, situacija je sada postala ozbiljna do te mjere da je njegov nutricionista veoma zabrinut za njegovo stanje, jer umjesto da na kontrole dolazi sa manjkom kilograma, on dođe sa viškom, prenosi tabloid Scandal!

- Darko je jedno divno stvorenje i tako pozitivan da nemam riječi, zaista. Ali je i pomalo neodgovoran. Naime, on je došao kod nas u kliniku na konsultacije sa mnom oko režima ishrane, da mu sve lijepo objasnim šta i kako i napravim spisak šta smije i u koje vrijeme da jede, a šta ne. Svi znaju da to tako funkcioniše. Ja sam mu dala sve potrebne instrukcijei savjete i rekla da dođe za desetak dana na kontrolu, da vidimo kako napreduje.

 

Darko je došao kao po dogovoru, ali ništa od toga nije ispunio, čak je imao dva kilograma više. Kada sam ga pitala o čemu se radi, on mi je kroz smijeh rekao da je imao neke dječije rođendane, te da ga razumijem i da će biti bolje. Nakon toga sam mu dala još stroži režim ne bismo li barem nešto uradili. Došao je nakon dvije nedjelje ponovo na kontrolu i naravno opet je imao opravdanje kao i ostalih puta. Sada je izgovor bio odmor na kom je bio i na kom je morao da ima kompletno uživanje. I naravno, opet stanje umjesto da bude bolje, ono stoji isto - kaže doktorka, vidno zabrinuta za Darkovo zdravlje, a prenosi Scandal! 

 

- Zabrinuta sam da li će Darko tako lako uspjeti da dovede svoju liniju onako kako želi. Ali dobro, uz malo veći trud, rezultati svakako neće izostati. 

 

- Jao, bre, volim da klopam i šta ću. Evo, obećavam, uskoro ću se uozbiljiti po tom pitanju, časna riječ, rekao je pjevač za tabloid Scandal!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.