x

planira vjenčanje

OŽENIĆU SE ANOM ĆURČIĆ! Aca Bulić otkrio svoje planove: Obožavam je, moje emocije nisu prestale!

Aca Bulić došao je na superfinale "Zadruge" sa majkom i sinom Ane Ćurčić i kumom Milenom Kačavendom. On je i tokom boravka bivše nevjenčane supruge Zvezdana Slavnića bio sve vrijeme uz nju, tako da je riješio da joj i do posljednjeg dana da svoju podršku.

Završna noć je prekinuta zbog nevremena, pobjednik će biti proglašen večeras, a očekuje se da Anin bivši dečko ponovo dođe u Šimanovce.

On je novinarima otkrio da će se oženiti Anom Ćurčić poslije ,,Zadruge 6"!


- Odavno smo bili zajedno, ali smo ostali drugovi! Ipak, moje emocije prema njoj nikad nisu prestale. Porazgovaraćemo, i ako je ono što osjećam obostrano, a nadam se da jeste, biću najsrećniji čovjek na svijetu. Obožavam je! Što se mene tiče, možemo da se vjenčamo i provedemo ostatak života zajedno - rekao je Bulić i dodao da je sve ovo vrijeme bio Anina bezrezervna podrška:

- Preživjela je svašta, a ja sam joj bio vjetar u leđa! Poslije svega, zaslužila je da bude zbrinuta i srećna. Bilo mi je mnogo teško da je gledam tužnu i u suzama. Njihovu ljubav podržala je i Anina majka Mila.


- Podržavam da moja kćerka bude sa Acom Bulićem! Prva ljubav zaborava nema - kaže ona, a na pitanje da li vjeruje da će Aca biti bolji zet od Zvezdana Slavnića, odgovorila je:

- Zvezdan mi nikad nije bio zet! S njim nisam progovorila tri rečenice otkako je sa Anom. Stalno je noću vilenio, a preko dana spavao. Mnogi su napali moju kćerku zbog stvari koje je iznijela u vezi s njihovim odnosom. Sve što je rekla je istina! Trpjela je psihičko i fizičko nasilje. Borila se za pravdu!


Istog mišljenja je i Anina kuma Milena Kačavenda:

- Bulić je pravi džek! On je Supermen! Dok je Ana bila u ,,Zadruzi" brinuo je o njenoj djeci, ali i meni. Zahvalna sam mu na svemu što je uradio za nas. Ponosna sam na Anu, jer ona nije rijaliti igrač, ali se odlično snašla. Ja bih na njenom mjestu poludjela! Bila sam joj podrška, ratovala sam sa celim svetom zbog nje. Ana nije ni svjesna koliko mi se žena koje su preživjele nasilje javilo i reklo da se poistovijetilo s njom.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.