x

goca uplakana ušla u salu

Oženio se Šabanov sin: Mihajlo i Marina izgovorili sudbonosno Da!

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovorili su sudbonosno "da" u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prvi ples su mladenci imali uz "Vjerujem u ljubav", pjesmu pokojnog Šabana Šaulića.

Mlada je zablistala u predivnoj vjenčanici bez ramena, dok je mladoženja, pošto je izgovorio sudbonosno da, nasmijan izašao pred novinare u fraku. Mladenci nisu davali izjave, ali su raspoloženo pozirali.

Mladenci su od rane zore bili u prestižnom hotelu, gdje su se spremali za najsrećniji dan u životu, a 400 zvanica polako je pristizalo na svadbu za koju su mladenci keširali, kako je Kurir ekskluzivno pisao, oko 70.000 eura.


Foto: Kurir

Među prvim zvanicama je stigla Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, a tu su još i Rade Vučković, Zoran Pejić Peja, Emir Habibović sa suprugom Tamarom Selimović, Šabanov brat Hasan Dudić, kao i kuma Zorica Brunclik, koja se zaplakala kada je novinarima davala izjavu. Zorica je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, kćerkom Zlatom, zetom Milošem Vujanovićem, sinom i snajkom, Dajana Paunović, Saša Matić, pjevačica Milica Jokić stigla je u pratnji dečka Luke Dačića...


Među gostima su bili i ličnosti iz političkog svijeta, a među njima Ivica Dačić sa suprugom, Nikola Selaković, Branko Ružić...

Gordana Šaulić i Ilda Šaulić su davale izjave novinarima. Obe su bile više nego uzbuđene, a udovica Šabana Šaulića se jedva suzdržala da ne zaplače.

Voditelj Zoran Pejić bio je veoma raspoložen za izjavu prije ulaska u salu.


"Potrudio sam se da lijepo izgledam, uvijek sam govorio da odijelo čini čovjeka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama kćerke Sanele i Ilde, ali je želio da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želio, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on htio. Mi, njegovi prijatelji, potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu", izjavio je Peja.

Pjevač Emir Habibović spremio je kovertu za mladence.


"Pun sam emocija, ne znam šta da kažem. Nemam šta da posavjetujem Mihajla, mislim da je to Goca uradila dobro, ali i Šaban dok je bio živ. Nismo im ništa kupili, pripremili smo kovertu koja svima zatreba, a oni sami neka kupe šta žele". rekao je Emir Habibović.

Brat pokojnog Šabana Šaulića, pjevač Hasan Dudić, bio je veoma emotivan.


"Jako mi je teško, nedostaje mi moj brat. Volio bih da je on ovdje. Sjećam se kako je palio cigaru i pričao kako jedva čeka da oženi Mihajla, a ja sam mu govorio da ga pusti da proživi. Mihajlu želim puno djece i sreće u ljubavi, ako već nije imao stric, da ima on", poručio je Hasan.

Mladoženjina majka Gordana Goca Šaulić je za Kurir danas poručila da je ujedno i srećna i tužna.

"Ovih dana u meni se miješaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", zaključila je Goca za Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.