x

moćnik iz hrvatske se raspitivao o pjevačici

Oženjeni biznismen, otac dvoje djece koji je dečko Ive Grgurić bacio oko na Sandru Afriku, rijaliti starleta pobijesnila!

Iva Grgurić je poludjela od ljubomore kada je njen dečko bacio oko na pjevačicu Sandru Afriku.

Grgurićeva je mjesecima u vezi s imućnim hrvatskim biznismenom koji pokušava da osvoji atraktivnu pjevačicu.

Naime, prema riječima dobro upućenog izvora, starleta je već izvjesno vrijeme u vezi sa moćnim hrvatskim biznismenom koji voli da švrlja, pa uz to što je oženjen, na sve načine pokušava da osvoji Sandru.


- Iva je već mjesecima u vezi sa jednim moćnikom iz Hrvatske. On je vrlo imućan biznismen koji ispunjava sve njene hirove i pruža joj život na visokoj nozi kakav ona voli. Budući da se Grgurićeva nakon Zadruge 4 preselila u Beograd, svaki put kada treba da se vidi sa dečkom, on iz Hrvatske pošalje privatan avion po nju. Kupuje joj skupocjene poklone, vodi je na razna luksuzna mjesta i obasipa pažnjom - objasnio je na samom početku naš izvor, i otkrio da bi njihov odnos bio idiličan da Ivin dečko, uz to što je oženjen, nije slab na poznate cice.


- Zbog lagodnog života Iva je zažmurila na to što je on oženjen i što ima dvoje djece. On od nje nije krio da je u braku, ali su problemi u njihovoj vezi nastali kada je bivša zadrugarka otkrila da ni njoj dečko nije vjeran. Problem je nastao kada mu se dopala Sandra Afrika. On je najprije počeo da se raspituje za pjevačicu preko zajedničkih poznanika. Iva je to saznala, ali na početku nije pridavala značaj cijeloj situaciji jer je mislila da je u pitanju samo trenutni hir njenog nevjernog dečka. Međutim, vrijeme je prolazilo, a njegovo interesovanje je postalo sve veće zbog čega se Iva naoštrila i odlučila da uzme stvari u svoje ruke - ispričao je sagovornik za Alo.


Sandra nimalo nije marila za udvaranje Ivinog dečka, ali Grgurićeva to nije mogla da shvati. Bijesnila je od ljubomore svaki put kada bi njen dečko otišao na Afrikin nastup i po svaku cijenu je željela da se osveti pjevačici. Zarekla se da će joj kad-tad preoteti momka, iako Sandri ne pada na pamet da bude sa hrvatskim biznismenom - ispričao je izvor.

.

.

.

..

..


Izvor: Alo.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.