x

Pa joj, nemojte to da me pitate! Saša Matić došao da isprati muzičku legendu na vječni počinak: A onda se slomio pred vratima Šabanove kuće!

Šaban Šaulić nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobilu je bio sa muzičarem Mirsadom Kerićem, koji je zbog povreda takođe izgubio život, a treći putnik iz automobila, Šabanov kum Slobodan Stojadinović i dalje se nalazi u bolnici.

U porodični dom Šaulića prijatelji i kolege dolaze da izjave saučešće Šabanovoj supruzi Goci, a među mnogim ličnostima sa javne scene, došao je i Saša Matić.


Foto: Kurir

"Pa šta da vam kažem. Ako imam imalo riječi da vam kažem - nemam. Otišao je jedan kralj i veličina koji je bio prvenstveno moj prijatelj i sve ostalo. Ako me pitate po čemu ću ga pamtiti, pa joj, nemojte to da me pitate, onda ću vam pričati danima i danima. Potrajalo bi dugačko", izjavio je Saša Matić kada je došao u dom Šaulića zavijen u crno da oda posljednju počast svom prijatelju i kolegi.


Vrijeme sahrane biće naknadno objavljeno, piše na umrlici, a pjevač bi trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na novom groblju u Beogradu, prema nezvaničnim informacijama.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.