x

haos zbog jk i cece

Pakuju Cecinoj snajki! Hoće da je unište!

Cecina snajka Bogdana ni kriva ni dužna gurnuta je na prvu liniju fronta u ratu sa „vječitim neprijateljem“ porodice Ražnatović Jelenom Karleušom! Na društvenim mrežama, a potom i nekim portalima pojavila se informacija da je Veljkova supruga u svom lajvu na Instagramu na pitanje nekog pratioca koja joj je omiljena numera Jelene Karleuše, odgovorila da JK nema pjesme.

Sasvim očekivano, na internet platformama odmah je počeo rat između fanova popularnih pjevačica ko je veći, bolji, uspješniji, sa više hitova, a nisu izostale ni uvrede na račun i jedne i druge.

Na ovu pakost, JK nije odreagovala, vjerovatno zato što je isuviše pametna da bi nasjela na lažne provokacije - ovo je bila klasična namještaljka. Naime, Bogdana sporni prenos uživo nikada nije držala, njen privatan profil ima manje od 300 pratilaca, i to su ljudi koje lično poznaje, tako da sporne izjave zapravo ni nema.


– Zatišje između Jelene i Cece, koje su i na sudu, očigledno nekima ne odgovara. Znate kako kaže ona narodna, zavadi pa vladaj. Neko je ubacio rovca da bi njihove ionako zategnute odnose pogoršao, vjerovatno kako bi profitirao od cijele priče. Ali, vremenom su i jedna i druga pjevačica naučile da ne reaguju na prvu, te da dobro provjere odakle dolazi informacija. Ako ćemo realno, na javnoj sceni ima nekoliko pjevačica koje suvjereno vladaju medijskim nebom, naravno Ceca i Jelena spadaju u tu grupu, a ima onih koji bi parčete tog kolača.


- Sada su u cijeli taj rat ubacili novog igrača, Svetlaninu snajku Bogdanu. Na sreću, ovaj put se ni jedna ni druga strana nisu upecale, a uskoro ćemo vidjeti odakle vjetar duva i ko je želio da se okoristi i naudi jednoj ili drugoj. Da neki rovare iz potaje Ceca je nedavno potvrdila rekavši u intervjuu da su isplivale kojekakve štetočine iz nekih rupa i stalno imaju nešto da kažu i tvrde neke nebuloze, pa mora da se bakće po sudovima – ispričao je za SVET izvor upućen u estradna dešavanja.

Pritom, neprijatelj je lukavo iskoristio snajku vjerujući da ona nije zaboravila Karleušin otrovni komentar apropo njene i Veljkove svadbe kada je taj srećni događaj svojski ispljuvala.


– Prije 25 godina prenosila se live svadba. Četvrt vijeka kasnije i mnogo strave i užasa za sve nas, dešava se isto. Srbija je i dalje kao svadba iz Kusturičinih filmova, tragikomedija i ciganska rapsodija. Mi smo kopija Borotovog Kazahstana, koji puca u vazduh kad kazahstanske pjevačice miješaju na stolovima – napisala je tada JK.

Imajući to na umu bilo je logično da Bogdana kad-tad potkači Karleušu, ali nije. Inače, i Veljko je sve ovo vrijeme bio prilično uzdržan u tom „ratu“ i reagovao je samo kada je JK imala okršaj sa Acom Lukasom. Tada je na svom profilu uz fotografiju sa pjevačem postavio komentar „Na k..ve p..amo“. Idealna podloga za novi okršaj sa Bogdanom u prvim borbenim redovima, ali zamalo. Snajka je isuviše pametna da bi se upustila u to, a izgleda da je i JK postala veoma vješta i mudra u ratovima koje vodi.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.