x

Paparazzo: Milan Milošević uhvaćen na plaži sa djevojkom u toplesu! (FOTO)

Nakon naporne sezone rijaliti šou programa "Zadruga", Milan Milošević, koji je bio angažovan na zadatku voditelja, napokon je dočekao svojih "pet minuta" odmora. Godišnji provodi u Crnoj Gori, a paparazzo Ekskluziva.ba portala ga je zatekao na plaži Ploče kod Budve. 

Iza Milana Miloševića je izuzetno uspješan period. Izgleda kako je napustiti posao novinara u printanim medijima bio pun pogodak, budući da se na polju voditelja emisije Zadruga snašao više nego fenomenalno. Njegova emisija "Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem" je nešto najupečatljivije što se dešavalo tokom druge sezone Pinkovog rijalitija, a kako je "zakuhao" i previše čorbi u Šimanovcima, slobodne dane je odlučio provesti na crnogorskom primorju. 


Ekipa Ekskluziva.ba portala je uhvatila prepoznatljivo lice Pink televizije na plaži Ploče. Voditelj je u ženskom društvu uživao na samom kraju plaže gdje je malo kupača, pa odatle se ženska osoba u njegovom društvu opustila, te je gornji dio kupaćeg ostavila sa strane. I dok je djevojka u toplesu čitala knjigu, Milan Milošević nije ispuštao telefon iz ruku. Da li je tipkao poruke ili se borio sa raznim fan profilima rijaliti zvijezda protiv kojih je bio primoran podnositi prijave, poznato je samo Miloševiću.

.

.

.


Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com