x

PAPUČAR SE PLAŠI PSIHOPATE, NATJERALA MU STRAH U KOSTI: Gledaoci brutalno opleli po Slobi Radanoviću nakon gostovanja kod Ognjena! NIJEDAN POZITIVAN KOMENTAR!

Sloba Radanović je sinoćnjim gostovanjem u emisiji kod Ognjena Amidžića prošao kao bos po trnju. Internet se usijao od komentara gledaoca. U komentarima ispod klipova emisije 'Ami G Show' nismo uspjeli pronaći nijedan pozitivan komentar na račun Slobe Radanovića, dok je Kija, po svemu sudeći očarala javnost.

Još uvijek zakoniti supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović su oborili sve rekorde gledanosti emisije 'Ami G Show'. Zajedničkim gostovanjem u emisiji kod Ognjena Amidžića izazvali su lavinu komentara. Internet se usijao, a Sloba, barem ako je suditi komentarima na oficijalnoj YouTube stranici emisije, nije pokupio gotovo nijedan pozitivan komentar. 

Gledaoci su mu zamjerili što je izjavio kako se nije pokajao zbog prevare, jer je citiramo "to dobro za njega". Također, osuli su paljbu zbog toga što je Kiju tokom cijele emisije oslovljavao sa "ona", što kako se navodi nije "smio da je pogleda", dalje u komentarima pišu kako je dodatno ponizio što je pred njom na tabli napisao Luna i nacrtao srce. Najviše komentara, ipak, pokupio je na račun toga što je svako malo spominjao Lunu. Čak i kada je imao igricu 'Ili-ili' da bira zadrugarke, non stop je navodio kako je on s Lunom i da zaista druge ne gleda na taj način kao nju. Kakvi brutalni komentari su se nizali na račun Slobe Radanovića, pogledajte i kroz naredne fotografije. Izdvojili smo neke zanimljive:


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.