x

nisu za bilo koga

Papuče kćerke Željka Mitrovića uzburkale društvene mreže: Da li biste se usudili da ih nosite? (Foto)

Skupocjeni stajling Kristine Mitrović, kćerke Željka i Milice Mitrović nerijetko izaziva burne reakcije, a modni komadi koje Kristina posjeduje u svom garderoberu vrijede i po nekoliko hiljada eura.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija Mitrovićeve nasljednice, koja nikog nije ostavila ravnodušnim te su se nizale pohvale na račun lijepe Kristine koja je pozirala udobno smještena na sjedištu privatnog aviona.


Svileni "Versaće" komplet za koji se Kristina odlučila je idealno rješenje za dane kada želite da izgledate stilizovano, a da vam ipak bude udobno. Akcenat je bio na asesoarima, papučama i torbi brenda "Luj Viton".

Vesela i raspoložena Kristina nesumnjivo živi život iz bajke i svi se pitaju na koju atraktivnu destinaciju će se sada uputiti.


Fotografije koje koje često imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama pokazuju život na visokoj nozi, a Željkova mezimica takođe voli da se pohvali i tretmanom koji uživa od svog vjerenika Ilije.

Naime, budući zet Željka i Milice Mitrović nasljednik je "kralja uranijuma" i jedan od najmlađih milijardera na svijetu, te ne čudi sav glamur kojim je Kristina okružena. Da svoju ljepšu polovinu drži kao malo vode na dlanu svjedoče njihove česte objave na Instagramu, a pored poklona kojim je svakodnevno obraduje tu su i luksuzna putovanja, privatni avion kao i veliki broj skupocjenih automobila sa privatnim vozačima kao i obezbjeđenje.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.