x

PAR NUDI 2.000 EURA DA IM SE ISPUNI SVADBENA ŽELJA: Niko još nije pristao, a nećete vjerovati o čemu je riječ! NEPRIJATNO!

Jedan par je odlučio da napravi bizaran zahtjev stvari koje moraju napraviti. Pokazalo se da će to teško uspjeti, jer je svima koje su zatražili bilo previše neprijatno da naprave tako nešto.

Par koji se vjerio još 2016. godine dugo je raspravljao šta sve žele za svoje vjenčanje. Pa su se tako dogovorili da osim što će imati nekoga ko će snimiti sve najvažnije dijelove tog posebnog dana, žele imati i video snimak svoje prve bračne noći.


Foto: Ilustracija

Od tada par pokušava da nađe snimatelja koji bi snimio njihov s*ks, no potraga je bila bezuspješna. Pitali su i svog svadbenog snimatelja, ali i on ih je odbio. Pa su odlučili da ponude novčanu nagradu od 2.000 funti. (oko 2.200 eura) Oglas za posao objavljen je anonimno na internetu kako bi proširili potragu, jer je do vjenčanja ostalo još samo par mjeseci.


Par je jasno dao do znanja kako je snimak samo za njihove oči. Snimateljev posao počeo bi negdje oko 1 čas i treba da bude gotov do 3 časa.

“Ne želimo da snimak ode bilo gdje već bi bila samo za naše lično korištenje", kažu budući mlada i mladoženja.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.