x

Pare samo pljušte: Nećete vjerovati koliko iznosi Miljanin i Zolin honorar za učešće u Zadruzi!

Miljana Kulić se vratila u "Zadrugu 3" da napravi bebu sa bivšim vjerenikom Lazarom Čolićem Zolom. Temperamentna Nišlijka je prije deset dana diskvalifikovana iz Pinkovog rijalitija zbog agresivnog ponašanja, ali je u subotu uveče ponovo ušla u šou, i to sa paklenim planom.

Kulićeva je riješila da se pomiri sa Zolom i ponovo ostane trudna jer je ubijeđena da će tako pobijediti u najskupljem domaćem rijalitiju.

- Miljana je shvatila da poslije raskida sa Zolom više nije bila u centru pažnje u "Zadruzi". Primijetila je da su gledaocima najinteresantnije njihove svađe i pomirenja, pa je zato sada promijenila taktiku. U rijaliti se vratila sa paklenim planom - da se pomiri sa bivšim i s njim što prije napravi dijete. Svjesna je da će joj trudnoća obezbijediti sigurno mjesto u finalu - priča izvor blizak porodici Kulić i nastavlja:


- Pored plana za pobjedu, Miljana ima i lične razloge da se osveti Zoli. Da nije bilo nje, on ne bi ni ušao u "Zadrugu", gdje zarađuje čak 6.000 eura nedjeljno. Zato će ga Miksi iskoristiti za svoju priču, a planira i da Marku Miljkoviću vrati milo za drago. On je najveći krivac što je nedavno diskvalifikovana, pa je ostala bez 9.000 eura, koliko iznosi njen nedjeljni honorar.

Sagovornik dodaje da je Miljana odmah po ulasku u rijaliti počela da sprovodi svoj plan:- Čim se vratila, skočila je na Zolu i počela da ga ljubi. Rekla mu je da su suđeni jedno drugom i da treba da se pomire. Njemu je sve to bilo malo sumnjivo, ali je pristao. Iste večeri joj je masirao noge, a zatim su počeli da se ljube, iako su se mjesecima kleli da više nikad neće biti zajedno. Na kraju su legli u isti krevet i zaspali zagrljeni.

Čim je Miljana kročila u "Bijelu kuću", najavila je da će imati s.ks sa Zolom.

- Jedva čekam da vodim ljubav sa Zolom. Vrijeme je za još jednu bebu, a on će napokon postati otac - kazala je Kulićeva i tako razotkrila svoje namjere. Temperamentna Nišlijka je već bila trudna na početku treće "Zadruge". Ona je u septembru ostala u blagoslovenom stanju, ali je na nagovor majke Marije abortirala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.