x

Pažljivo pročitajte ovaj tekst, odgovorite na pitanje i poklon paket proizvoda Himalaya Herbals je vaš!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA. IMENA DOBITNIKA SU: 
1. Lejla Brkan, 2. Nermin Redžić, 3. Belma Cucak, 4. Esada Pašalić, 5. Maja de Sade, 6. Eldin Jusic, 7. Samra Stilic 8. Nusreta Sejdinovic Mahovkic 9. Adelaida Grabovica, 10, Merima Purić

Oralna higijena je veoma bitna kako bi se očuvalo zdravlje zubi i desni, ali i brojnih drugih organa s obzirom da su bolesti usne šupljine povezane sa brojnim oboljenjima drugih organa.  Blistavi osmijeh ljude čini mlađima, a i odraz je dobrog zdravlja. Ne postoje dvije osobe u svijetu koje imaju iste zube. Naši zubi su jedinstveni kao otisak prsta, a ako želite da takvi i ostanu  koristite vrhunske zubne paste iz „Himalaya Herbalsa``.

Linija „Himalaya Herbals`` zubnih pasti sa prirodnim fluorom i efikasnim biljkama ojačava desni i zube, bori se protiv mikroba i lošeg zadaha i ona je 100% biljnog porjekla, bez parabena i sadrži meswak, prirodni astringent, sredstvo koje skuplja desni i omogućava im da ostanu zdrave i zaštićene iznutra. One objedinjuju bitna svojstva za oralnu njegu, ali se posebno izdvaja svojstvo jačanja desni. 

 

Himalaya Herbals Sparkly white je nova biljna formulacija koja se temelji na tehnologiji enzima iz papaje i ananasa. Nježno uklanja površinske mrlje sa zuba za dvije sedmice, ostavljajući ih bijeljima. 

 

Himalaya Herbals Complete Care napredna je biljna formulacija koja pruža 12-satnu zaštitu od štetnih bakterija, pomaže u sprječavanju krvarenja desni i nakupljanja plaka na zubima. 

 

Himalaya Herbals Sensi-Relief biljna pasta za zube je nova biljno-mineralna formulacija koja se temelji na naprednoj phyto zaštiti, pruža brzo i trajno olakšanje od osjetljivosti. Ona je obogaćena ekstraktom špinata koji pomaže smanjiti osjetljivost zuba. 

 

Himalaya Herbals Mint Fresh biljna pasta za zube prepuna je moći iz osvježavajuće metvice i indijskog dila koji pomažu sprječavanje lošeg zadaha, osiguravajući dugotrajan svjež dah. Ova biljna formulacija također, nudi 12-satnuzaštitu od štetnih bakterija i nakupljanja plaka. 

 

Pitanje: Koji je ključni sastojak zubnih pasti “Himalaya Herbals” koji učvršćuje desni i sprječava naticanje i krvarenje desni, a koja zubna pasta pored ovih karakteristika uklanja površinske mrlje i ostavlja zube bijeljima ?

 

Deset dobitnika koje ćemo izabrati slučajnim odabirom, a koji tačno odgovore na pitanje će dobiti poklon pakete proizvoda Himalaya Herbals u kojima će biti različiti proizvodi. Nagradna igra traje do kraja mjeseca, do 31. marta do 20 sati. Dobitnici će biti navedeni u članku, a također će biti obaviješteni porukom na Facebooku. Sretno.

 

Podsjećamo,  zastupnik ``Himalaya Herbalsa`` u  BiH je kompanija Medimpex d.o.o. Sarajevo i u saradnji sa Ekskluziva.ba portalom, spomenuta kompanija će svakog mjeseca nagrađivati naše posjetioce.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.