x

SUMNJA NA OGROMNU KRAĐU

PDP ne priznaje poraz: Ne znamo šta se desilo preko noći, ali Trivić nema nijedan glas u svom selu!

Partija demokratskog progresa se danas ponovo obratila javnosti nakon podataka Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine prema kojim Milorad Dodik vodi u utrci za predsjednika Republike Srpske u odnosu na njihovu kandidatkinju Jelenu Trivić.

Ističu da ne odustaju od jučerašnjeg stava da je Trivić odnijela izbornu pobjedu, ali da su se tokom noći dešavale malverzacije koje su dovele do Dodikovog boljeg rezultata.

"Još jednom da ponovimo, mi ne odustajemo, Jelena Trivić je pobjednica. Rezultati koje smo imali su bili tačni, šta se to desilo preko noći ne znamo. PDP priprema ozbiljne pravne radnje prema CIK na osnovu manipulacija i krađa koje su nam javljane, koje su rađene tokom noći", rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.


On naglašava da postoji mogućnost da budu poništeni izbori za predsjednika RS-a u velikom broju mjesta i gradova.

"U Zvorniku je razlika između njih dvoje 5.000 glasova, u Prijedoru oko 33 posto isto 5.000 glasova. U Doboju je krađa tek evidentna jer je Dodik prema falsifikovanim izbornim rezultatima tu pobijedio sa 10.000 razlike. To je nemoguće", rekao je on.


Zatim navodi primjere gdje Trivić nije osvojila nijedan glas poput Čelinca. To im je sumnjivo pogotovo kada se uzme u obzir da je jedno takvo mjesto zapravo selo odakle dolazi Jelena Trivić.

"Ljudi su mi se danas javili. Mi znamo da smo glasali za tebe, šta je ovo", rekla je Trivić komentarišući to što prema rezultatima nema nijedan glas u svom selu.


"Tačka preokreta se desila u noći nakon što je i CIK objavio da još nisu poznati rezultati za predsjednika RS-a jer birački odbori nisu dostavili podatke sa biračkih mjesta", kazala je ona.

Prema podacima Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine je Milorad Dodik u vodstvu za predsjednika Republike Srpske i osvojio je 242.851 glas u odnosu na Jelenu Trivić koja ima 212.452 glasa.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744