x

nastaće haos

Peca na aparatima! Maja i Filip Car obnovili kontakt, tajno se viđaju! Slučajno se odali! (Foto)

Iako su poslije burne veze koja se neslavno završila nakon završetka rijalitija govorili da se jedno drugom nikada neće vratiti, Maja Marinković i Filip Car su, po svemu sudeći, obnovili kontakt, i to njenom partneru iza leđa.

Car je poslije "Zadruge" stavio tačku na ljubavnu priču sa Dalilom Dragojević, kojoj je Maja oduvijek bila "rak rana", dok je Marinkovićeva preotela muža svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić i otpočela vezu s Predragom Raspopovićem, u medijima poznatijim kao Peca Vijagra. Ipak, izgleda da mu rade iza leđa!


Naime, Car je zaintrigirao pratioce na Instagramu storijem kojim je svima stavio do znanja da mu se nešto lijepo dešava.

- Ponekad je potrebno da lijepe vijesti zadržite za sebe. Nisu svi iskreno srećni zbog vas - poručio je Car, uz pjesmu Šaka Polumente "Nemoj da se bojiš".


Nakon toga, Maja se oglasila na svom Instagram profilu na kom je objavila svoju fotografiju uz istu pjesmu koju je postavio Filip Car. Da li je slučajnost ili ne, ostaje nam da saznamo.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.