x

PEĐA (31) IZAŠAO DA POMOGNE POVRIJEĐENIMA, A ONDA GA UDARIO KAMION I BACIO NA ŠLEPER! Stravična sudbina poginulog mladića u nesreći na auto-putu!

Peđa Antonijević (31) iz Pirota poginuo je u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Niš-Beograd u utorak.

Naime, Antonijević, koji je vozio kamion, izašao je iz svog vozila kako bi pomogao povrijeđenima u udesu, ali je u tom momentu kamion naletio na njega i bacio ga na šleper.

Nesrećni mladić ostao je priklješten između dva teretnjaka i preminuo je. On je, kako saznajemo, bio zaposlen u firmi "Dini trejd" iz sela Krupac kod Pirota.


Antonijević je s porodicom stanovao u Velikom Selu kod Pirota, a predsjednica mjesne zajednice Milja Đorđević za mladića je imala samo riječi hvale.

- Ostavio je iza sebe trogodišnjeg sina, suprugu, brata i neutješne roditelje. Peđini roditelji su primaoci socijalne pomoći, ali on je bio vrjedan. Radio je u ribnjaku, sam je napravio štalicu i čuvao je koze - rekla je Đorđevićeva za medije. Mještani Velikog Sela pričaju da je Antonijević kobnog dana krenuo za Beograd.

 

- Kretao sam se iz pravca Niša, vozio sam normalnom brzinom. Bila je sumaglica, a kad sam prošao Moravu - zid. Ništa nisam video, tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim. Sustigao sam kamion ispred sebe. Uspio sam da stanem i izađem, ali tada su vozila počela da se udaraju. Odjednom sam u kolima pored sebe vidio mrtvu ženu, a uz nju je bilo dvoje djece. Čulo se vrištanje i plač - posvjedočio je jedan vozač.


Podsjetimo, Srbiju potresa stravična tragedija - u utorak na auto-putu Beograd-Niš, poginulo je 8 osoba, dok je u odvojenom udesu, u večernjim satima, još 4 osobe izgubile život.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.