x

Peđa Medenica ostao bez dva prijatelja: Prvi put sam otišao kupiti masku! Jedan je bio div od 2 metra i 150 kila, drugi 91. godište...

Peđa Medenica se obratio svojim pratiocima na Facebooku i upozorio na opasnost od korone. Iako je kako i sam kaže bio od onih koji se nisu bojali virusa, nakon što je izgubio dva prijatelja, prvi put je otišao u apoteku po masku. Pjevač je zbog korone izgubio dva prijatelja, menadžera Bora Lalevića i muzičara Gaju, što je bio povod da se obrati svima.

- Danas sam prvi put od početka ovog virusa otišao u apoteku i kupio masku i stavio je kada sam ulazio u supermarket. Jer, Bože moj, ja sam bio jedan od tih koji je bio malo pametniji od drugih. Malo su mi ti hipohodri bili smiješni. Stavljaš rukavice i masku, nećeš da mi pružiš ruku, stojiš dva metra od mene i kao javljaš mi se brzinski i bježiš od mene kao da sam gubavac - započeo je Peđa. 


- Bili su mi smiješni dok nisam dobio poziv i saznao da je jedan divan čovjek koji je morao još dugo da živi, umro. Jako mlad. Jedan šmeker. Jedan uspješan dasa kojeg svi pamte po dobrim stvarima. Čovjek od dva metra i 150 kila, jedan div. Umro je od korona virusa. I dok sam prije pola sata sjedio na terasi, pio rakiju i razmišljao o njemu dobio sam strašnu vijest da je od iste te smiješne korone umro još jedan moj kolega, 91. godište, jedan divan i nasmijan dasa koji je imao ženu i malo dijete. Milovao je kako je pjevao - objašnjava Medenica i dodaje:


- Shvatio sam koliki sam glupander i neznalica. Shvatio sam da, dok svima nama neko koga volimo i poznajemo ne ode da se nećemo opametiti. Zato jer smo pametniji od svih stručnjaka koji nam svaki dan drobe i mole nas da pazimo na sebe i nama najbliže. Ljut sam i bijesan, a ne znam na koga, patim što ti ljudi više nikada neće biti tu.

Bor Lalević, estradni menadžer i prijatelj kojeg Peđa pominje u statusu, sahranjen je j krugu porodice.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.