x

"Pepeljuga plava" nova je hit boja kose ove jeseni

Međutim, ako tražiš nešto s manje predanosti, Hersheson kaže da samo osvjetljavanje pramenova za nekoliko nijansi može napraviti veliku razliku.

Ako ste mislili da će nas izrasli korijeni uzrokovani lockdownom spriječiti da ponovno održavamo plave nijanse cijelom dužinom kose - griješite.

Dok su se mnoge dame odlučile za hrabre, svijetle boje - uključujući plavu, ružičastu i zelenu sa istaknutim pramenovima, druge su izabrale prirodniji, ali ništa manje privlačniji izgled.


Savršena je kombinacija

- Ponovno će biti veći pomak prema plavim nijansama. Mislim da ljudi žele uljepšati i posvijetliti stvari. Žele se osjećati svjetlije i podignuto, a svijetla boja može imati zaista taj snažan učinak koji podiže raspoloženje - kaže profesionalni frizer Luke Hersheson.

Nijansa za koju predviđa da će zaista doći do izražaja ove jeseni savršena je kombinacija moderne nostalgije.

- Mislim da će biti prisutne fantazijske nijanse inspirirane Pepeljugom, popularno zvane Pepeljuga plava - kaže on. To znači luksuznu kremastu boju koja je malo mekša od platinaste i ledene plave koje smo posljednjih godina često viđali.


Njega kose će biti ključna

Međutim, ako tražiš nešto s manje predanosti, Hersheson kaže da samo osvjetljavanje pramenova za nekoliko nijansi može napraviti veliku razliku. Što se tiče veteranki plavuša, to je super način da osvježiš kosu i vratiš boji kose stari sjaj.

U svakom slučaju, njega kose će biti ključna. Zaštitni znak sanjive Pepeljuge plave je njegovani i sjajni izgled, što znači da je uz redovite posjete frizerskom salonu od velike važnosti i kvalitetna njega kose kod kuće.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.