x

Perspektivna Sabrina Čizmo predstavila spot za pjesmu ``Voljela sam gada``!

Pjevačica Sabrina Čizmo, lijepa Zeničanka koja živi i radi u Švicarskoj, objavila je novu pjesmu i spot, koji će označiti novo poglavlje u njenoj karijeri, a za koju muzički znalci predviđaju veliki uspjeh. 

Singl „Voljela sam gada“ Čizmo je uradila sa jednim od najboljih i najtraženijih bh. autora Amilom Lojom, koji potpisuje muziku, tekst i aranžman. Video za pjesmu je sniman u Švicarskoj pod rediteljskom palicom odličnog Harisa Dubice. 

 

Odabir ovakvog vrhunskog tima, koji iza sebe ima nebrojene hitove i nagrađivane spotove, zasigurno da može samo rezultirati novim muzičkim hitom. Pjevačica koju mnogi već vide na samom vrhu bh. estrade posjeduje sve kvalitete jedne istinske zvijezde - savršen jedinstven glas i izgled koji ostavlja bez daha.

 

- Drago mi je da je nakon mnogo uloženog truda i rada moja pjesma stigla do publike. Moj tim i ja dali smo sve od sebe da napravimo pjesmu koja ima kvalitet zvuka, ali i slike, a na slušateljima je da procijene da li smo uspjeli u namjeri. Nadam se da će pjesma naći put do srca publike i da će uspjeti da dobije njihove simpatije- kazala je povodom premijere Sabrina.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.