x

Pet iritantnih navika (pre)zaljubljenih parova

Nakon prolaska tinejdžerskih ljubavi dolazi faza u kojoj znamo što želimo od partnera te se rađaju počinju rađati nove, čvrste ljubavi. No jeste li ikad razmišljali da ulaskom u ozbiljnu vezu postajete 'jedan od onih parova' i što to zapravo znači?

1. Sve više govore "mi"

Mi bismo rado išli.., Marko i ja obožavamo... ili nama to nije nikakav problem, samo su neke od izjava koje izgovaraju takvi parovi.

Svii parovi to rade, ali kada to postane pravilo i obje osobe u vezi izgube svoje 'ja' onda to može biti poprilično iritantno, ali i opasno za njihov identitet.

2. Misle da je svaki izlazak rezerviran za parove

U "tim vezama" zaljubljeni golupčići zaborave da postoje izlasci samo s prijateljicama ili samo s prijateljima.


3. Koriste društvene mreže za dokazivanje ljubavi

Postovi poput voooolim teee! ili pak Još malo pa smo zajedno trebali bi biti rezervirani za poruke i komunikaciju u dvoje. Neka ljubav postane samo 'njihova', a ne 'naša'.

4. Postaju neumorni posrednici pri spajanju parova

Toliko su oduševljeni vlastitom vezom da jednostavno moraju isto ponuditi i svojim single prijateljicama pa im "namještaju" njegovog prijatelja. To je lijepa gesta, ali isto tako može biti iritantna.

Neki ljudi uživaju u svom solo životu, neki su tek izašli iz loše veze, a neki jednostavno ne žele spoj na slijepo. Drugim riječima, takvi parovi trebaju malo "ohladiti" i uživati u svojoj ljubavi.


5. Misle da je njihov partner pozvan na sve partije njihovih prijatelja

Prijatelji prije svega vole svoje prijatelje. Nekad ih žele vidjeti s partnerom, ali nekad žele uživati samo u njihovom društvu. To treba razumijeti jer partner je vlastiti izbor, a ne izbor prijatelja.


(zadovoljna.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.