x

Pitaću ga za 50 godina, to zvuči odvratno! Kolege Darka Lazića reagovale na njegovu izjavu da je sin nešto posebno, a evo ko je bio najžešći!

Darko Lazić nedavno je dobio sina Alekseja, a kako je priznao i sam osjećaj je poseban. Mnogi su bili izrevoltirani njegovom izjavom da je kćerka lijepa vijest, a sin "nešto posebno", pa su se oglasile i njegove kolege sa estrade. Prva je svoje mišljenje dala Goca Božinovska.

"Pitaću ga za 50 godina! Ne kažu džabe u našem narodu "Blago majci koja ima kćerku". Ja imam dvije kćerke i sina, i željela sam muško, ali kažem vam - kćerka je kćerka. Iz svog iskustva kažem, ipak kćerka više vodi brigu o majci. Evo, i ja sada tako. Moja majka je dementna pa će naredna dva mjeseca provesti sa mnom, ipak kćerka bolje pazi", kaže Goca Božinovska.

"To je opipljiva tema, ali što se mene tiče djeca se ne dijele. Muško ili žensko - to treba da bude isto za roditelje, barem je meni tako", poručila je Snežana Đurišić.


"Muškarci, 90 posto njih želi sina, to je jednostavno tako. Vidjeće kad bude stariji da nije tako. Ja imam dva sina, unuka mi ima 12 godina i po njoj već vidim da je brižnija, pažljivija. Takve su djevojčice, brižne i pažljive. Meni je moja majka jednom prilikom rekla da me žali, jer nemam kćerku koja će brinuti o meni kao ja o njoj", u dahu je rekla Zlata Petrović.

"Mom drugu Darku Laziću sada treba čestitati na rođenju sina! Toliko su napali čovjeka zato što je jedna budala na Tviteru nešto napisala. Ne treba da se mjeri količina ljubavi prema djetetu, dijete je dijete, ali ja da vam kažem da kćerku volim najviše. Imam sinove i unuku, ali kćerku volim najviše. Hoću li sada u zatvor zbog toga?", oštro je rekao Aca Lukas.


"Svakom roditelju, normalnom čovjeku, treba da bude svejedno. Dijete je dijete, pa sad da li je muško ili žensko. To što je rekao zvuči baš odvratno, ali pretpostavljam da nije tako mislio, u trenutku nije razmišljao i napravio je lapsus. Generalno, svaki čovjek koji je normalan neće gledati na pol djeteta", poručila je uvijek iskrena Goca Tržan.

"Meni je to isto. Prvo sam dobio dvije kćerke, pa sina. Isto sam se osjećao i bio sretan kada sam svo troje dobio, jedino što sam, kada sam dobio prvo dijete, sat vremena bio prilično zbunjen. Sva djeca su mi privržena, i kćerke i sin, ali ja na primjer više komuniciram sa sinom, dok žena ima više tih ženskih razgovora sa kćerkama. To je normalno. Baš smo skoro o tome pričali. Svoju djecu podjednako volimo", iskreno kaže Boban Rajović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pluralna finansijska usluga * Licni zajam * Profesionalni kredit * Industrijski kredit * Komercijalni kredit * Kredit za pokretanje biznisa * Osobni projektni zajam * Hipotekarni kredit E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01