x

Pitate se zašto bivši ponovo želi da vas osvoji!?

Nakon raskida i nakon nekog određenog vremena, vaš se bivši partner svim silama se trudi da se vrati u vaš život, čak i ako je on taj koji je inicirao raskid! Sigurni smo kako ste se barem jednom našli u ovoj situaciji.

Ako ste se ikada zapitali zašto se to baš vama dešava, vjerujte nam, mnogo ljudi širom svijeta ima identičnu priču. A ako ste se samo pitali zašto se to događa, onda napokon imamo odgovor.

Riječ je o tzv. sjaju nakon raskida, odnosno periodu nakon raskida kada se mnogo žena i muškaraca, odlučuje na pozitivne životne promjene, u vezi sa svojim izgledom, ali i ličnošću, koje kod bivših partnera izazivaju ljubomoru ili ponovnu požudu.

Drugim riječima, vašem se bivšem partneru odjednom počinje sviđati nova verzija vas, a kao celebrity primjer toga, naučnici uzimaju Angelinu Jolie, koja danas izgleda bolje i svježije nego kada je bila u braku s Bradom Pittom.

Žene su potvrdile ovu teoriju i istakle kako često nakon raskida postanu sretnije, jače i ljepše.

Ali, treba naglasiti kako to nipošto ne znači da su najprivlačnije one žene koje su prekinule vezu. Naime, spomenuti sjaj moguć je samo nakon veze koja vam je donijela više štete nego koristi, što apsolutno ima logike.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.