x

Pivnica HS uz Nenu Murića dala do znanja kako nas tamo i u 2020. godini očekuju najbolji provodi! (FOTO)

U kvalitet zabava koje Pivnica HS priređuje se odavno ne sumnja, a nakon uspješne 2019. godine, niz dobrih i nezaboravnih zabava se nastavlja u kroz Novu 2020. godinu. Prva ovogodišnja zabava u Pivnici HS je bila uz Nenu Murića kada je atmosfera dovedena do usijanja. 

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Kad god pričamo o Pivnici HS onda je svakako najbitnije spomenuti da tamo gotovo svaku noć imate live svirku. Najbolji provodi u najljepšem ambijentu u gradu su nešto na što su Sarajlije naviknuti, a tradicija se svakako nastavlja i kroz Novu godinu. 

Čast da priredi prvu zabavu u Novoj 2020. godini u predivnom prostoru Pivnice HS imao je Neno Murić. Mnoštvo gostiju je uživalo u odličnoj svirci, te sjajnim ponudama Pivnice. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, a veselilo  se i igralo do kasnih sati. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Sead Vesković

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)