x

tragedija

Pjevač nađen mrtav poslije novogodišnjeg nastupa: Misterija na jugu Srbije, prijatelji zanijemili od tuge!

Pjevač i klavijaturista sa juga Srbije pronađen je mrtav poslije proslave Nove godine. Kako nezvanično saznaje Kurir, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i poslije toga je, kako se sumnja, izvršio samoub.stvo.

- Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene. Sve se to desilo poslije svirke. Najvjerovatnije neposredno poslije svirke on je digao ruku na sebe - kaže izvor Kurira.

Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubijeđeni da je živio normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan.


- Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da vjerujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je - kaže jedan prijatelj za Kurir.

Od muzičara se opraštaju i na društvenim mrežama sa velikim bolom i tugom.


- Ostala sam bez teksta. Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju brate moj. Izgubiti tebe prvenstveno kao čovjeka i prijatelja je veliki gubitak. Moj druže i brate moj neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru!

- Nađi svoj mir i počivaj u njemu dragi naš, uvijek ću te pamtiti po vedrini i osmijehu, prerano si napustio ovaj svijet. Nema riječi utjehe kad odlaze voljeni!

- Zašto brate?

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.