x

Pjevač potpuno slupao auto u Podgorici: Završio sa koncima na glavi! (FOTO)

Radoje Rajo Simonović, poznat po takmičenju Pinkove zvezde objavio je šokantnu fotografiju na Instagramu.

Naime, on je imao je saobraćajnu nezgodu u Podgorici, ali na sreću, nije zadobio teške tjelesne povrede. Pjevač je objavio fotografiju na kojoj nosi krvavu košulju, pa je zabrinuo pratioce.


"Preživio sam i hvala Bogu na tome. Da me ne biste zvali i pitali pojedinačno kad me vidite u javnosti... Imao sam saobraćajnu nezgodu uz manju povredu glave", napisao je Rajo na društvenim mrežama i našalio se da i u ovakvom izdanju liči na gospodina.


"Pri izlasku iz krivine, pri brzini od 60 kilometara na čas, ugledao sam na 10 metara ispred sebe u mraku 5, 6 konja, koje nisam mogao da izbjegnem i udario u njih. Onako šokiran od samog udesa i svih tih zvukova prilikom udara, pogledao sam odmah u kolegu da vidim da li je dobro... ne primjećujući da mi se velika količina krvi sliva niz glavu po cijelom telu. Odmah sam izvadio telefon i pozvao hitnu pomoć, izašao iz vozila i uz pomoć kolege, trenutno zaustavio krvarenje. U tom momentu su naišla još 2 vozila, koja takođe nisu mogla izbjeći udes sa životinjama. Imam duboku posjekotinu na glavi koja je morala biti zašivena sa 4 konca", rekao je on za Kurir.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.