x

surovo iskren

Pjevač sve šokirao! Ispovijest Tozovca: Život Tome Zdravkovića je dosadan!

Pjevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) kaže da je život njegovog pokojnog kolege Tome Zdravkovića bio poprilično dosadan, te mu nije jasno zbog čega vlada veliko interesovanje za film koji se snima, a u kom će detalja biti opisan lik i djelo.

Tozovac je u ispovijesti za Srpski telegraf ispričao da scenaristi koji rade na pomenutom filmu "Toma" nisu kontaktirali s njim i pitali ga da ispriča detalje iz Tominog života, ali da ga to ne potresa jer nije previše zainteresovan da sazna kako će izgledati cijeli projekat kada se sve privede kraju.


- Saznao sam odavno da se sprema snimanje filma o Tomi Zdravkoviću, ali mi nikako nije bilo jasno zbog čega. Meni, pravo da vam kažem, njegov život nikako nije bio zanimljiv, već nezanimljiv, ali dobro. Vjerujem da mnogima jeste! Toma zaslužuje da se o njemu napravi film, pogotovo ako će to biti prodajno. Nije živio autentičan život, ali jeste bio specifičan. Bio je dobar pjevač i kompozitor, nikada nije bio nekorektan i nepošten čovjek. Svakako, svejedno mi je kako planiraju da naprave cijelu tu priču.


- Lično ne bih volio da se o meni snima film na takav način. Dugo sam razmišljao o tome da napišem knjigu o svom životu, tu bi bilo svega. To mi je interesantnije od snimanja filma. Mogao bih da stavim sve intrige u nju, razne događaje iz života koji bi bili i više nego interesantni, ali sam odustao od te ideje - kaže Tozovac i dodaje da mu je, s jedne strane, drago što scenaristi koji rade na filmu o Zdravkoviću nisu kontaktirali s njim jer je već u poznim godinama, pa bi odlazak na snimanja za njega bilo pravo mučenje.


- Ne bunim se što me nisu zvali da me pitaju za detalje iz Tominog života. Morao bih da idem na snimanja, da se nalazim sa ljudima i dajem intervjue, ali sam u ovom momentu umoran za sve to. Šteta je što nisu kontaktirali bar sa Lepom Lukić, ona je iskrena i direktna žena. Mogla je svašta da im ispriča, ali oni vjerovatno bolje znaju. Vjerujem da bi im dala dobre detalje za scenario, oni su imali dosta toga zajedničkog, to bi ljudima bilo zanimljivo da čuju - priča Tozovac t i otkriva da ni sa kolegama sa estrade nije u kontaktu:


- Slabo se čujem sa kolegama sa estrade, slabo me ko i zove, svi su se ućutali nešto. Možda je sve to zbog korone, ne izlazim nigdje jer ne bih volio da se zarazim. Svi su u haosu, tako da vjerujem da niko namjerno to ne radi. Družićemo se kad bude bezbijedno. Sada je najvažnije da sačuvamo živu glavu. Odavno mi je ponestalo snage za velike koncerte. Volio bih da napravim neki nastup na kom će kolege da pjevaju moje pjesme, a ja samo sa nekom da upadnem. Volio bih da budem voditelj, svi znate da sam za to uvijek imao dara - poručio je pjevač.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš li da nađeš ženu na jednu noć? Uđi --- Hotsenn.Com