x

Pjevačica maloljetna rodila sina, pa preživjela veliku tragediju: Nisam imala da jedem, dijelila sam krompir sa komšinicom! (FOTO)

Stojanka Novaković Stoja silno je željela da bude pjevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Poslije samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

"Nisam imala da jedem, dijelila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvijek za roditelje, kad bi mi došli u posjetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam željela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo naprijed", rekla je Stoja svojevremeno.


Iako je pjevačica Stojanka Novaković Stoja godinama tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, isplivale su priče da se on zapravo bacio u rijeku.

"Bilo mi je teško kada sam u to vrijeme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dijete", rekla je Stoja.


Pjevačica je zatim rekla da joj je najbitnije bilo da njen nasljednik ne doživi ništa loše.

"Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dijete doživjeti loše, naročito što je rano ostao bez oca" tvrdila je Stoja je i nakon svega što se dogodilo ostala u kontaktu sa prijateljima svog bivšeg supruga.

"Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Njegovi roditelji su nažalost, umrli", kaže pjevačica.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.