x

PJEVAČICA NOĆ PRIJE SMRTI STRAHOVALA: Znala je da smrt kuca na vrata - ovako je predvidjela tragediju!

Da je smrt zakucala na vrata porodice Marjanović, sada već pokojna Jelena Marjanović (33) znala je noć uoči svirepog ubistva! Tog 2. aprila prošle godine, nekoliko minuta nakon ponoći, bila je u studiju i snimala pjesmu sa suprugom Zoranom Marjanovićem kada je čula sovu, koja se oglasila sa krova.

- Moja Jelena je uvježbavala taktove, a spolja se čula neka ptica. Ona mi je rekla da je to sova. Ispuštala je zvuke nalik kuknjavi. Želio sam više od svega na svijetu da je otjeram. Međutim, Jelena mi je rekla: “Nemoj je dirati, ako je otjeraš, tjeraće nas maler” - počinje priču Zoran dok pali cigaretu i pogledom traži pepeljaru.

 

Poslušao je svoju dragu i bez pogovora nastavio da radi sa njom na novom hitu.

 

- U jednom trenutku, Jelena mi je rekla da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt. Dok je pričala o običajima, rekla mi je da se plaši da će njema majka umrijeti, s obzirom na to da je teško bolesna. Ćutao sam jer sam znao koliko je vezana za majku i koliko joj ona znači - objašnjava Zoran.

 

Kako sam kaže, ni slutio nije da će sova predskazati smrt njegove žene. Ni on ništa nije osjetio, niti je na Jeleni vidio promjene.

 

- Insistirala je da trči tog dana. Kada zbog gužve nije mogla da trči svojom stazom pored Labudovog jezera, onda je donijela odluku da idemo na nasip. Ona je vozila do tamo, a ja sam držao kćerku u naručju. Ostavila nas je da se igramo i otišla da trči. Po dogovoru,  došli smo do druge rampe. Nije je bilo, zvao sam je telefonom, nije se javljala. Odmah sam pozvao policiju. Mislio sam da je oteta.  Ljudima svašta prolazi kroz glavu. Misle da imamo para zbog studija i da ću ako je otmu platiti otkup - nastavlja Zoran i dodaje da je ubrzo došlo nekoliko patrola. Tražili su je svi živi. Čak su angažovani i psi. Nje nije bilo. Ni devet mjeseci kasnije, Zoran ne zna kako Jelena nije nađena tog dana, već sljedećeg.

 

Nakon tragedije koja ga je zadesila želi da mu kćerka bude zdrava i da, ako je moguće, što lakše podnese gubitak majke, a on će  posljednji atom snage dati da joj izmami osmijeh.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.