x

UŽIVA U SVAKOM KUTKU

Pjevačica pliva u novcu, svili i kadifi: Zavirite u stan sav od zlata, a vila na Ilidži puna antikviteta! Bazen, fontana...

Pjevačica Branka Sovrlić i njen suprug su dugi niz godina u braku. Zajedno su stekli ogromno bogatstvo u kome danas uživaju, a njihova ljubavna priča se desila sasvim slučajno.

- Upoznala sam ga 1980. godine, nastupala sam sa Miletom Kitićem na moru, došao je moj suprug da preuzme orkestar da krene na turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je tada snimio pjesmu ''Hej Branka'', sasvim slučajno. Od tada smo zajedno, vidio me i rekao ''Ili moja, ili ničija'' - priča Branka.


Par mnogo vremena provodi u svojoj vili na Ilidži, odakle često objavljuje fotografije i pokazuje raskošno dvorište sa bazenom.

Pjevačica je vilu kupila sa svojim suprugom prije 14 godina i ona je pod zaštitom države. Vila ima i poseban naziv "Golubica", a ona je bila zadužena za sređivanje unutrašnjosti, dok se suprug pobrinuo za spoljašnjost.


Vila je puna antikviteta i sam luksuz odiše na svakom koraku, a dvorište je veličine jednog parka gdje je smješten bazen, dio za druženje i fontana.

Pjevačica i njen suprug posjeduju restoran, kuće i stanove širom Balkana, a njen stan u Beogradu sav je u zlatu, a jednom prilikom je otvorila vrata Kuriru u pokazala sav raskoš. Međutim, materijalni status ne može da im nadomjesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.