x

P..kice, kako bih ti sada ustao: Maca krenuo da gađa šoljom učesnika Zadruge, vanredno stanje u rijalitiju!

Danas su zadrugari dobili zadatak koji se nije dopao jednom učesniku rijalitija, te je ušao u verbalni sukob sa voditeljem Draganom Marinkovićem Macom.

Zadrugari je trebalo da navedu cimera, koji je po njima najružniji. I dok su svi zanijemili, a potom počeli da prozivaju jedni druge i smiju se, Milan Petković je bojkotovao ovaj zadatak.

- Ja ne želim da dam odgovor na ovo pitanje! Ne žilim da se sprdam ni sa čijim osjećanjima, jer ja ne želim da povrijedim nekoga, tako da. Hvala lijepo - rekao je on.

Dok su zadrugari digli svoj glas protiv Milana, ućutkao ih je Maca i dao svoje mišljenje.


- Intelektualac, prva i osnovna stvar, igramo se i pronalazimo neke od bitnih karakternih osobina svih zadrugara. Tako da, sve je stvar ukusa, neko je nekome lijepo, neko ružan. Nema tu uvrede, ako se igramo, igramo se. Ne možeš ti sada biti partibrejker, a ovi prije tebe su svi odgovorili. Sad su svi šu.ci, a ti pametan - rekao je Maca, ali Milan je ostao pri svom stavu.

- Meni su svi ljudi lijepi na ovaj ili na onaj način! To je moje mišljenje, ljutite se svi do sutra! Niko mi nije ružan! - rekao je Milan.

Ova rasprava je Macu toliko iznervirala da je u jednom momentu podigao šolju i rekao, "Kako bih ti ja sada ustao", ali i nazvao ga "pi.kicom".


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.