x

Plakala je, molila me da je vratim kući, a ja sam htio samo jedno: Berberin detaljno otkrio kako je bježao pred policijom!

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao „malčanski berberin“, osumnjičen da je 20. decembra oteo i deset dana mučio Moniku Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, priznao je zlodjelo na saslušanju kod tužioca, a potom pitao da li će dobiti doživotnu robiju. On je rekao da nije planirao otmicu djevojčice, već da mu je ta ideja „sinula u trenutku“.

- Moniku nisam poznavao i nisam planirao njenu otmicu. Naišao sam na nju slučajno i tada mi je sinulo da je pokupim. To je bilo jače od mene. Učinila mi se kao velika djevojka. Negodovala je i opirala se, pa sam morao da joj zaprijetim. Bežao sam s njom potom danima pred potjerama. Počev od drugog dana, kada smo napustili skrovište kod Malčanske petlje, išli smo po nekoliko sati pješke. Znao sam za kuću rođaka u selu Orašac i tu smo se sklonili pred potjerama. Nisam imao mobilni telefon, ali sam jasno vidio policiju i Vojsku. Čuo sam helikopter dok je pretraživao teren i skrivali smo se u lovačkim kolibama i napuštenim kućama. Vidio sam i dronove i noćne pretrage, ali smo uspijevali da umaknemo - rekao je između ostalog Jovanović istražnim organima.


- Monika je u nekoliko navrata pokušavala da pobjegne. Gađala me je kamenicama, plakala, molila i tražila da je vratim kući. Jednostavno, nisam mogao. Kada smo ostali bez hrane bili i premoreni i promrzli, namjeravao sam da je vratim kući i predam se policiji. Ali ona mi je bila neka vrsta obezbjeđenja da dođem do Niša. Kada me je u Pasjači iznenadio Savić, morao sam da bježim i da se dalje snalazim sam. Sada se možda i kajem zbog svega i žao mi je, ali znam da nema opravdanja i da će me stići kazna, da li doživotna, samo mi to recite. Da li ću za ovo što sam učinio dobiti doživotnu robiju? - pitao je višestruki silovatelj, koji je pred istražnim organima pribrano i potanko iznio sve detalje otmice.


Otmičar je priznao da je prema djevojčici bio nasilan i da joj je sjekao kosu malo-pomalo nožićem, nekom vrstom peroreza, koji je imao kod sebe, a neposredno prije nego što je otkriven dokopao se makaza i ošišao je. Osim hrane i vode, kako je naveo, ponestali su mu i lijekovi koje je ponio sa sobom zbog epileptičnih napada koje povremeno ima, pa je zato žurio da se približi Nišu. Nije priznao da je prišao Malči, kako su se pronijele glasine, da bi mu neko doturao hranu, već je samo vrebao priliku da se prebaci do Niša. Kod njega je prilikom hapšenja pronađen samo nožić. Poriče da je imao pištolj, ali je priznao da je to rekao u Pasjači kada je otkriven kako bi zaplašio domaćina i da dobio u vremenu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)