x

FRANCUSKA

Planinsko odmaralište gdje imate osjećaj kao da je vrijeme stalo

Na nadmorskoj visini od 1.650 metara posjetioci mogu uživati u jedinstvenom iskustvu


Smješteno u predivnom prirodnom okruženju i skriveno od stresa i buke, Refuge de la Traye u Francuskoj „živi“ u ritmu svojih posjetilaca i nudi zaista impresivno iskustvo.

Planinsko odmaralište izgrađeno u rustičnom stilu je zadržalo svu svoju dušu autentičnog i tradicionalnog mjesta za odmor. Na nadmorskoj visini od 1.650 metara posjetioci mogu uživati u jedinstvenom iskustvu.


Tri brvnare

Potpuno renovirano 2019. godine korištenjem prirodnih materijala iz okoline, poput kamena, stare borove šume i lovora, luksuzno mjesto za zimske odmore je autentično tradicionalno planinsko odmaralište prvobitno nastalo 1982. godine. Danas se sastoji od tri prelijepe brvnare, povezane unutrašnjim hodnikom, sa 6 spavaćih soba i apartmana.


U prijatnoj atmosferi gosti se mogu odmoriti u potpunoj privatnosti i mirnom ambijentu. Tokom cijele sezone, imanje je također dostupno za ekskluzivne događaje ili odmore sa prijateljima i porodicom, uz podršku ličnog konsijerža.


Ove zime, Refuge de la Traye predstavlja nove usluge, opremu i objekte koji ističu posebno, jedinstveno iskustvo. Među ovim inovacijama su otvoreni bazen i novi najsavremeniji kozmetički tretmani koji u potpunosti ispunjavaju pravila potpunog opuštanja i blagostanja koja skijalište zastupa.


Na trenutak, imat ćete osjećaj kao da je vrijeme ovdje stalo! U ovom lijepo očuvanom prostoru, odmaralište je posvećeno podizanju ekološke svijesti i obezbjeđivanju poštovanja prema našoj planeti.


Svaka od 6 soba i apartmana može da primi 2 do 4 osobe, dok također svaki prostor odiše posebnom elegancijom intimnog dizajna. Udobni i potpuno opremljeni apartmani su pravo „utočišta“ mira i spokoja. Dekoracija svake sobe obećava nezaboravan boravak - toplina drveta i toplih tkanina kombinirane su sa visokotehnološkim uslugama.


Harmonija i sklad

Ovi prostori se odlikuju mekim i delikatnim aromatičnim potpisom: prepoznatljivom mješavinom bijelog cvijeća, đurđevka i orlovih noktiju.

Između inovacije i opuštanja, Refuge de la Traye Medispa slijedi istu filozofiju: harmoniju između tijela i duha u srcu planina. Uz luksuzne wellness tretmane odličan spa nudi jedinstvene i neočekivane usluge na velikoj nadmorskoj visini. Na licu mjesta, obučeni i certificirani tim prilagođava svoje tretmane potrebama svakog pojedinca.


Refuge de la Traye nudi mnoga druga očaravajuća iskustva, od kojih su neka prilično neobična, kao što su krevet od sijena, mliječna kupka i zadivljujući pogled na okolne planine i šume.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.