x

Plaše se da nije rak?! Luna mora na operaciju, ljekari je uputili hitno na onkologiju!

Luna Đogani bila je presrećna kada je ugradila silikone. Otad nosi samo duboke dekoltee, ali pošto se nije pridržavala propisane procedure, javile su se komplikacije.

- Luna je godinama patila što nema veće grudi. Nikada nije mogla da nosi većinu stvari koje joj se sviđaju jer je, što bi se reklo, bila ravna kao daska, pa je sa silikonima bila presrećna. Ali sad njena nestrpljivost stiže na naplatu. Pošto nije nosila steznik koliko su ljekari odredili, silikon, koji bi trebalo da stoji na svojoj poziciji nije srastao i dobio svoje mjesto. To se sve češće dešava mladim djevojkama. Luna je veoma kratko nosila steznik, jer nije mogla da izdrži. Željela je što prije da obuče dekoltirane stvari - kaže izvor i dodaje:


- Sada, kada je primijetila da se ovo dešava veoma je uplašena. I Anabela je danima van sebe jer zna šta je prošla kada je operisala rak dojke. Već su bile kod ljekara, koji su ih uputili na onkologiju, pa će nakon detaljnih analiza znati kako stoje stvari. U svakom slučaju, neminovna je mala korekcija grudi - kaže izvor blizak Luni.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.